Смартфони Xiaomi обігнали iPhone в збережені вартості на вторинному ринку

мартфони Xiaomi обігнали iPhone в збережені вартості на вторинному ринку

Як повідомляє, китайський стартап Huishoubao, який працює над переробкою мобільних телефонів в Шеньчжені розповів про те, що смартфони Xiaomi обігнали iPhone в збереженні вартості на вторинному ринку.

мартфони Xiaomi обігнали iPhone в збережені вартості на вторинному ринку
Що цікаво, це не перша публікація на цю тему від компанії – вона періодично займається подібним ще з 2014 року і нещодавно Huishoubao опублікувала свіжий рейтинг за першу половину 2020 року. Згідно з ним, смартфони Xiaomi очолили список, так як вони зберігають найбільшу залишкову вартість на момент того, як їх користувачі готові придбати нові моделі. Іншими словами, якщо людина захоче продати свій девайс, то в процентному співвідношенні щодо початкової ціни, він втратить, менше власників інших пристроїв.

Що цікаво, Apple, яка багато років перебувала на вершині рейтингу, в першій половині 2020 року опустилася до шостого місця. Чи пов’язано це з тим, що користувачі чекають великого прориву разом з анонсом iPhone 12 або ж для цього є якісь інші причини, Huishoubao, на жаль, не розповіла.

Однак, з точки зору конкретних флагманських моделей, Huawei P40 Pro займає позицію флагманського телефону з найбільшою цінністю, а за ним Honor 30 Pro. OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 10 Pro, Tencent Black Shark Game Phone 3 Pro, Redmi K30 Pro Zoom Edition, Nubian Red Devils 5G, Vivo NEX 3S, OPPO Find X2 Pro та Samsung S20 Ultra також приєдналися до топ-10.

У звіті також визначено деякі фактори, що впливають на індекс мобільних телефонів, такі як ліквідність, час, марка та ціноутворення на нову модель.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.