В Китаї відкрили передзамовлення на неанонсований Lenovo Legion PRO і розкрили характеристики

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

До офіційного дебюту першого геймерського смартфона Lenovo залишається тиждень, і зараз модель з’явилася на JD.com і китайському сайті компанії, де вказані основні технічні характеристики пристрою. Багато що з цього раніше було відомо з витоків і офіційних тизерів, але не обійшлося і без сюрпризів. Зокрема, Lenovo Legion отримає подвійну систему рідкого охолодження.

Реклама

Примітно, що для бронювання доступна версія Lenovo Legion PRO, і є ймовірність того, що компанія збирається обійтися без стандартної версії. Таким чином всі відомі раніше варіанти конфігурації пам’яті будуть доступні в рамках однієї моделі або ж буде доступна тільки одна конфігурація.

У витоках йшлося, що Lenovo Legion PRO матиме тільки 16 ГБ ОЗП LPDDR5 і 512 ГБ внутрішньої пам’яті UFS 3.1, а стандартна версія запропонує користувачеві від 8 ГБ ОЗП з флеш-накопичувачем від 256 ГБ. З іншого боку, відсутність стандартної версії виглядає досить дивним рішенням. Можливо, це зроблено на догоду маркетологам.

Згідно з офіційною інформацією, новинка буде працювати на новітній платформі Snapdragon 865 Plus. Згідно з результатами тестів в Antutu: Lenovo Legion є лідером в продуктивності. Смартфон отримає пару лінійних вібромоторів X-Axis, акумулятор на 5000 мА * год, швидку зарядку 90 Вт і два порти USB-C. Дисплей підтримуватиме частоту оновлення екрану 144 Гц і оновлення сенсора 270 Гц. Підтверджено вертикальну орієнтацію апарату з розташуванням процесора по центру корпусу для кращого розподілу температури, а також бічна фронтальна камера.

Виробник поки не публікує ціну геймерского смартфона Lenovo Legion – бажаючим придбати новинку доведеться зачекати ще тиждень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: