В мережу потрапило перше фото нового кабелю для iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поряд з опліткою, нові кабелі мають 8 срібних контактів, покритих родієм, який більш стійкий до корозії.

Джерело опублікувало новий кабель з роз’ємами USB-C і Lightning, який повинен з’явитися в стандартному комплекті поставки смартфонів iPhone 12. Його особливістю стане тканинна оплітка.

В асортименті Apple до цього не було кабелів з плетеним дизайном для iPhone або iPad, але компанія пропонує такий чорний плетений кабель Lightning, який поставляється з Mac Pro, і схожий кабель живлення для колонки HomePod. Подібне обплетення робить кабель більш довговічними в порівнянні зі стандартним гумовим покриттям.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ChargerLAB підтверджує, що кабель пройшов сертифікацію Apple і має знак Made for iPhone, його довжина становить 1,05 м, а товщина дорівнює 3,04 мм. Це трохи більше, ніж у поточного кабелю для iPhone.

Випробування кабелю показали, що він iPhone 11 Pro Max може заряджатися при своєї максимальної потужності, аналогічні результати були досягнуті c планшетом iPad Air 3.

Поряд з опліткою, нові кабелі мають 8 срібних контактів, покритих родієм, який більш стійкий до корозії. Це повинно тривати термін служби аксесуара.

Новий плетений кабель може бути єдиним аксесуаром, який знайдуть покупці в коробці з iPhone 12. Навушників і зарядного пристрою в комплекті не очікується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.