ЗМІ: iPhone 12 покажуть у вересні, але продавати почнуть в жовтні

Китайські джерела стверджують, що Apple представить всю лінійку смартфонів iPhone 12 в вересні. Тобто, вона не стане розбивати презентацію на дві. При цьому продажі стартують місяцем пізніше, і ось тут вже можливий розподіл.

ЗМІ: iPhone 12 покажуть у вересні, але продавати почнуть в жовтні

Передбачається, що буде використовуватися схема, як з iPhone XS і iPhone XR. Тобто спочатку на ринок вийдуть деякі моделі, а потім – інші. Це пов’язано з тим, що компанія буде нарощувати виробничі потужності поступово.

Поки неясно, які саме моделі будуть першими. Але якщо згадати ситуацію з iPhone XS і iPhone XR, то, ймовірно, спочатку на ринок виведуть дорожчі моделі, щоб «зняти вершки» з продажів і одночасно наситити ринок, а також дочекатися повноцінного запуску виробництва чіпів A14, щоб забезпечити ними і більш дешеві моделі.

Як очікується, 5,4-дюймовий iPhone 12 буде коштувати 749 доларів. Він отримає 4 ГБ ОЗП. Версія iPhone 12 Max з екраном 6,1 дюйма буде коштувати 799 доларів (4 ГБ ОЗП), а такий же по діагоналі iPhone 12 Pro – 849 доларів (6 ГБ ОЗП). Старша ж модель явно буде оцінена більше 1000 доларів, вона отримає 6 ГБ ОЗП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.