Офіційні фото смартфону Google Pixel 4a вже у мережі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом останніх декількох місяців шанувальники смартфонів Google очікують на презентацію нової бюджетної моделі Pixel 4a. Сьогодні в інтернет-магазині Google Store з’явились перші офіційні фотографії цієї новинки. Канадський підрозділ компанії зробив фальстарт, передчасно опублікувавши зображення смартфону. Однак це означає, що презентація відбудеться вже найближчим часом.

Скріншот показує, що на екрані смартфона відображається дата – 12 травня. В цей день відбулась конференція для розробників. Інсайдери прогнозують, що першочергово компанія Google планувала показати смартфон 12 травня, однак через поширення епідемії COVID-19 презентація була перенесена. Фото підтверджують, що Google Pixel 4a отримає матову задню панель чорного кольору. Модуль основної камери складається лише з одного об’єктива, натомість він залишається достатньо великим.

Авторитетні джерела повідомляють, що презентація бюджетного смартфону має відбутися до кінця липня. Впродовж 2020 року виробник також анонсує свій новий флагман – Google Pixel 5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.