iPhone 12 отримає дуже слабкий акумулятор

Китайські інсайдери повідомляють, що 3 нових батареї для iPhone 12 пройшли сертифікацію у місцевого технологічного регулятора. У звітах державного відомства зазначається ємність акумуляторів. Нагадаємо, що вже цього року компанія Apple анонсує: 5,4-дюймовий iPhone 12, 6,1-дюймовий iPhone 12 Max та iPhone 12 Pro, а також 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro Max. Базова версія смартфону нового покоління отримає батарею ємністю 2227 мАг.

Моделі Max та Pro з 6,1-дюймовим дисплеєм отримають більш потужний акумулятор ємністю 2775 мАг. Преміальна модель оснащена батареєю ємністю 3687 мАг. Також відомо, що iPhone 12 Pro Max отримав акумулятор дещо незвичної форми, вона візуально нагадує латинську літеру L. Автономність нової лінійки смартфонів Apple залишає бажати кращого. Для порівняння: базова модель iPhone 11 отримала батарею ємністю 3110 мАг. Таким чином, виробник зробив downgrade акумуляторів.

Нагадаємо, що компанія Apple презентує нову лінійку смартфонів у вересні 2020 року. Не виключено, що через епідемію COVID-19 презентація пройде у форматі online-конференції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.