Смартфони

Realme випустила швидку зарядку Ultra Dart, яка заряджає смартфон за 3 хвилини

Share

Китайська компанія Realme, один з найбільших і найвідоміших виробників смартфонів у світі, вважає за необхідне випустити технологію швидкої зарядки під назвою Ultra Dart, яка є неймовірно просунутої. 

Вона заряджає смартфон з 0% до 100% всього за 3 хвилини, тобто практично моментально. При цьому у телефону, який брав участь у випробуваннях, акумуляторна батарея має ємність 4000 мАг, тобто дуже навіть значну за сучасними мірками. Повноцінна презентація нової технології відбудеться вже наступного тижня, проте і зараз відомо про те, чим саме вона може похвалитися. Потужність швидкої зарядки нового покоління становить 120 Вт, тому всім тим, хто захоче її використовувати, доведеться купувати не тільки спеціальний блок живлення, але ще і спеціальний кабель.

Звичайний USB Type-C може передавати максимальну потужність струму в 100 Вт, тоді як кастомний кабель від Realme може передавати більш високі значення, тому для використання технології Ultra Dart гарантовано доведеться такий докуповувати, хоча, можливо, компанія-виробник покладе його в комплект поставки до своїм новим телефонами, які зможуть похвалитися такою корисною і важливою особливістю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даний час ще ні в однієї компанії немає готового комерційного зразка швидкої зарядки такої великої потужності, тому нова технологія гарантовано зможе швидко знайти популярність і, крім того, забезпечити величезну конкретна перевага користувачам телефонів від цього бренду.

Перші смартфони Realme з підтримкою Ultra Dart при потужності в 120 Вт вийдуть вже восени нинішнього року, коли в продаж надійдуть також і зарядні пристрої з кабелями, які будуть має підтримку такої технології. В даний час у даного бренду є технологія швидкої зарядки під назвою SuperDart Charging, проте вона має потужність «всього» в 65 Вт, будучи при цьому ще й не самостійною розробкою компанії, а заснованої на SuperVOOC від Oppo. 

Залишається вірити, що нова технологія швидкої зарядки виявиться не тільки такий вкрай швидкої, але ще і дуже безпечною. Очевидно, що вже в недалекому майбутньому всі сучасні моделі телефонів будуть заряджатися буквально за кілька хвилин, в зв’язку з чим їх можна буде заряджати вкрай швидко, практично миттєво заповнюючи заряд батареї.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024