В 2021 році смартфони зможуть заряджатися з неймовірною швидкістю

Гряде вкрай цікаве майбутнє з дуже швидкою зарядкою телефонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поточний рік обіцяє запам’ятатися нам як останній, в якому всі смартфони могли дозволити собі заряджатися за 50 і більше хвилин. Принаймні, судячи з того, яка інформація з’явилася в мережі, вже в 2021 році смартфони навчать заряджатися на 30% за три хвилини.

Саме такий висновок випливає з поста в Twitter популярного інтернет інсайдера Ішана Агарвал – за його словами, найближчим часом має відбутися анонс новітньої технології від Realme. Вона буде представляти із себе спеціальний зарядний блок на 120 Вт, який теоретично здатний буде заряджати смартфон з батареєю на 4 000 мАг на третину всього лише за три хвилини! А враховуючи, що весь світ до цих пір бореться з пандемією коронавіруса, навряд чи варто очікувати повноцінного запуску перших пристроїв з даною розробкою раніше 2021 року.

Варто відзначити, що Realme не перша компанія, яка працює над подібного роду технологіями. Так, Xiaomi ще в минулому році представила зарядку для смартфонів потужністю 100 Вт, правда, до цих пір ще не вийшло жодного девайса компанії з її підтримкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.