Смартфони

Кращі з кращих: Xiaomi випустить Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro

Share

Нам стало відомо про те, що компанія Xiaomi, будучи одним з найбільших виробників телефонів в світі, вважає за необхідне випустити такі моделі смартфонів, як Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro, а є вони максимально просунутими в повній мірі , але при цьому коштують дуже мало.

Поки що компанія Xiaomi ще не представила такі новинки громадськості. Втім, з’явилося інше офіційне підтвердження їх існуванню. Справа в тому, що зовсім недавно в китайському сертифікованому відомстві 3C, через яке в обов’язковому порядку проходять всі телефони, які будуть продаватися потім в Китаї, з’явилося два нових мобільних пристрої від даного виробника електроніки. Такі носять модельні номери M2004J7AC і M2004J7ВC, під якими вони фігурують у всіх сертифікованих документах. Стверджується, що під такими назвами ховаються такі мобільні пристрої, як Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro, а приписують їм цілу масу різних особливостей.

За наявними в даний час даними, ці смартфони побудовані на базі восьмиядерного процесора MediaTek Dimensity 800, який у випадку з Redmi Note 10 володіє тактовою частотою 2,0 ГГц, тоді як в моделі Redmi Note 10 Pro використовується його більш потужна і продуктивна конфігурація, похвалитися яка може частотою 2,6 ГГц, Обидва нові телефони підтримують мережу п’ятого покоління 5G, будучи здатними до такої підключатися без будь-яких складнощів, обмежень і труднощів. Новинки оснащені інтерфейсами USB Type-C і 3,5 мм, перший з яких використовується для підзарядки, а другий призначений для підключення навушників і інших музичних пристроїв такого типу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прямо «з коробки» на новинки встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді фірмової прошивки MIUI 12, тобто вони будуть працювати на найсучаснішому програмному забезпеченні з усіх можливих, що, поза будь-якими сумнівами, гарантовано вкрай сильно порадує всіх користувачів. За наявними в даний час даними, компанія Xiaomi анонсує і випустить на ринок ці моделі телефонів вже в цьому місяці, в липні, проте перший час купити їх можна буде в Китаї і ніде більше. Потім, через якийсь час, вони стануть доступні для покупки на міжнародному ринку. Офіційна ціна новинок не перевищить значення в $ 215.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • MediaTek Я ДАЖЕ НЕ РАСССМАТРИВАЮ ЭТО Г,,НО !!!!

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом

    Бренд Vivo випустив новий смартфон середнього рівня – Vivo Y100 4G, який отримав гарний екран,…

    04.05.2024

    Vivo X100 Ultra отримав 200 Мп камеру із телеоптикою Zeiss. Приклади знімків

    Компанія Vivo готується випустити просунутий смартфон своєї серії Vivo X100. Модель Vivo X100 Ultra отримає…

    04.05.2024

    “Google Карти” не впізнати: глобальний редизайн поширюється на смартфони

    Компанія Google розпочала велике тестування нового дизайну свого сервісу Maps. На даному етапі побачити його…

    04.05.2024

    Microsoft поставила на паузу оновлення ШІ Copilot для Windows 11

    Microsoft тимчасово припиняє публічне тестування нових функцій Copilot, свого ШІ -асистента, інтегрованого в Windows 11.…

    04.05.2024

    Чутки: Huawei розробляє свій аналог процесора Apple M2

    У китайській соцмережі Weibo з'явилася публікація з описом ще не анонсованого процесора Kirin для платформи…

    04.05.2024

    Антимонопольна справа Google завершено: пошуковому гіганту загрожують санкції

    Історичний антимонопольний процес у справі Google завершено, і судді Аміт Мехте має вирішити долю домінування…

    04.05.2024