Новий смартфон OnePlus отримає рекордну кількість камер

Про прийдешній смартфон середнього цінового сегмента OnePlus Nord нові чутки і витоки з’являються мало не щодня, що й не дивно, адже його анонс очікується 21 липня. На цей раз відоме джерело витоків Еван Бласс (Evan Blass), також відомий як @evleaks, опублікував зображення новинки, тим самим повною мірою розкривши її зовнішній вигляд.

На опублікованих зображеннях прийдешній смартфон представлений в прозорому чохлі, що, в загальному, не заважає розглянути основні деталі. Як видно, OnePlus Nord отримає тильну камеру з чотирма об’єктивами і подвійним світлодіодним спалахом. Відповідно до колишніх витоків, дана камера буде поєднувати сенсори з роздільною здатністю 48, 8, 5 і 2 млн пікселів. Хоча інші чутки приписували їй 64-Мп основний датчик.

Зображення передньої частини смартфона демонструє подвійну фронтальну камеру, розташовану в невеликому отворі в лівому верхньому кутку дисплея. З чуток, дана камера поєднує в собі сенсори з роздільною здатністю 32 і 8 млн пікселів. Сам по собі дисплей оточують досить тонкі рамки. Тут, як очікується, буде застосована панель типу AMOLED.

Ні на бічній, ні тим більше на тильній частині смартфона не видно сканера відбитків пальців, що наштовхує на думку про те, що він буде вбудований прямо під дисплей смартфона. Нагадаємо, передбачається, що в основу OnePlus Nord ляже процесор Snapdragon 765G з підтримкою мереж 5G, а доповнять його 6 або 8 Гбайт оперативної пам’яті. Коштувати апарат буде «менше $ 500», за заявою самої OnePlus.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.