Повний список смартфонів Xiaomi, які отримають прошивку MIUI 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, з другої половини червня смартфони компанії Xiaomi почали оновлюватися, отримуючи нову прошивку під назвою MIUI 12, заснована яка може бути на Android 9 Pie або Android 10. В майбутньому вона також буде поставлятися разом з операційною системою Android 11, але не раніше ніж у другій половині вересня цього року. Нехай процес випуску фінальної версії цього ПО вже і почався, проте користувачам переважної більшості телефонів нова операційна система поки що ще недоступна. Втім, це лише питання часу, але потрібно обов’язково точно знати, обходиться той чи інший конкретний смартфон, або ж ні. Саме для цього розробники і опублікували свіжий список смартфонів компанії, які точно отримають нову прошивку.

Дана ОС містить в собі безліч змін, які позитивно позначаються на часі автономної роботи, на швидкодії, а також, крім того, на чому іншому. Користувачі можуть розраховувати на редизайн всієї платформи, на поліпшені стандартні програми, на підтримку функції «Супершпалери», на абсолютно новий додаток «Камера» для роботи з фотокамерою, на масу налаштувань для персоналізації і кастомізації зовнішнього вигляду, на нові дозволи для додатків, а також на багато іншого. Саме тому компанія Xiaomi називає прошивку MIUI 12 кращою серед усіх, які вона коли-небудь випускала для своїх фірмових мобільних пристроїв. Її отримають як флагманські моделі, так і цілком собі бюджетні.

Одна з найважливіших особливостей нового ПО – це підтримка неї темної теми оформлення на глобальному рівні, тобто при її включенні на рівні операційної системи вона автоматично почне застосовуватися до всіх програм з підтримкою такої можливості, чого зараз, при використанні MIUI 11, автоматично не відбувається . Нова прошивка під назвою MIUI 12 вже доступна для установки на такі моделі смартфонів, як Xiaomi Mi 9, Mi 9T, Mi 9T Pro, Redmi K20 і Redmi K20 Pro. Всім користувачам таких доступна глобальна версія цієї платформи, яка може похвалитися повним набором всіх необхідних сервісів Google Play.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До кінця літа, тобто до кінця серпня, апдейт до MIUI 12 отримають такі моделі мобільних пристроїв, як Xiaomi Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 8 Lite, Mi 9 Lite, Mi 9 SE, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Lite, Mi Note 3, Mi Note 10, Mi Note 10 Pro, Mi Note 10 Lite, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Mix 3, Mi Max 3, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 6 Pro, Redmi 7, Redmi 7A, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 8A Dual, Redmi Note 5, Redmi Note 5 Pro, Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 7, Redmi Note 7S, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 8, Redmi Note 8T, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9, Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro Max, Redmi Y2, Redmi Y3, Redmi S2, Pocophone F1, Poco F2 Pro, Poco X2 і Poco M2 Pro. Всім власникам даних телефонів пощастило, тому що всі їхні модифікації і конфігурації гарантовано будуть оновлені до нової операційної системи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.