Смартфони

Google оголосила дату виходу фінальної версії Android 11

Share

На офіційному каналі Google для розробників в сервісі YouTube з’явився новий відеоролик, в рамках якого «пошуковий гігант» назвав дату релізу фінальної версії нової операційної системи. Така виявиться доступна користувачам пізніше очікуваного, проте вона все одно вийде приблизно в той самий час, коли і вийшов Android 10, але тільки в 2019 році. Так, як стало відомо, вже 8 вересня 2020 року відбудеться реліз цієї платформи, завдяки чому всі користувачі зможуть зробити її завантаження і установку на свої мобільні пристрої. До цього самого моменту «пошуковий гігант» має намір випустити ще кілька тестових бета-версій своєї платформи, щоб повноцінно її протестувати і впровадити якомога більше різних нововведень.

Головне розуміти і враховувати, що хоч американська корпорація і випустить свою нову операційну систему вже у другий вівторок вересня нинішнього року, але доступна вона в перший час буде користувачам виключно її фірмових телефонів з лінійки Pixel, тоді як власники інших моделей від інших виробників зможуть зробити її установку пізніше, коли компанія-виробник випустить на базі Android 11 свою власну прошивку. Така в деяких випадках може вийти вже через кілька тижнів або місяців, а може і більше ніж через один рік. В даному конкретному випадку як пощастить, хоча, звичайно, деякі бренди намагаються максимально швидко оновлювати свої смартфони, тоді як деякі інші не роблять цього практично зовсім.

Операційна система Android 11 не містить в собі ніяких радикальних змін за частиною інтерфейсу, але вона підтримує ряд важливих нових можливостей і функцій. Так, наприклад, будь-які додатки більше не зможуть отримувати доступ до інформації в інших додатках, а програми позбудуться можливості шпигувати за користувачем, тому що в роботу всієї платформи були внесені великі зміни. Американська корпорація Google планує в першій половині вересня провести повноцінну презентацію, зробивши це до релізу нової ОС, в рамках якої вона розповість про всі найосновніші і важливі нововведення своєї платформи, хоча вже зараз усі охочі можуть з ними ознайомитися, встановивши її бета-версію на свій телефон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Samsung висміяла Apple через проблеми з будильниками в iPhone

    У світі високих технологій щодня розгортаються справжні баталії між лідерами галузі. Цього разу ініціативу виявила…

    04.05.2024

    Microsoft попереджає користувачів Android про нову атаку «Dirty Stream»

    У повідомленні у блозі Microsoft попереджає користувачів Android про нову хвилю атак під назвою Dirty…

    04.05.2024

    Samsung планує випустити преміальні моделі Smart-годинників

    В останньому звіті компанії Samsung проскочила інформація про те, що вони хочуть оновити свою лінійку…

    04.05.2024

    Презентація Apple вже 7 травня: зібрані чутки про можливі анонси компанії

    7 травня компанія Apple проведе спеціальний захід, мабуть, присвячений iPad та аксесуарам для нього. Захід…

    04.05.2024

    Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом

    Бренд Vivo випустив новий смартфон середнього рівня – Vivo Y100 4G, який отримав гарний екран,…

    04.05.2024

    Vivo X100 Ultra отримав 200 Мп камеру із телеоптикою Zeiss. Приклади знімків

    Компанія Vivo готується випустити просунутий смартфон своєї серії Vivo X100. Модель Vivo X100 Ultra отримає…

    04.05.2024