Xiaomi офіційно анонсувала новий смартфон Poco M2 Pro

Xiaomi офіційно анонсувала новий смартфон Poco M2 Pro
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 7 липня, на індійському ринку китайська компанія Xiaomi офіційно анонсувала новий смартфон Poco M2 Pro. Однак як і передбачалося раніше, це не стільки новий, скільки перероблений старий смартфон. Зокрема, можна назвати його модифікованим Redmi Note 9 Pro.

Так, зі змін, в Poco M2 Pro, на відміну від Redmi Note 9 Pro, зробили більш новіший дизайн модуля камери. Крім того, новинка обладнана не 64 Мп основною камерою, а 48 Мп. Також смартфон оснастили не 33-ватноь зарядкою, а не 18-ватною.

Xiaomi офіційно анонсувала новий смартфон Poco M2 Pro

Відомо, що Poco M2 Pro працює на базі процесора Snapdragon 720G з 4 або 6 Гб оперативної і 64/128 ГБ внутрішньої пам’яті. Основна камера смартфона отримала п’ять датчиків на 48, 8, 5 і 2 Мп, тоді як селфі-камера один на 16 Мп. Poco M2 Pro обладнаний 6,67-дюймовим IPS екраном з роздільною здатністю Full HD +, а також енергоємним акумулятором на 5000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується вартості, на даний момент повідомляється ціна новинки лише на індійському ринку. Так, компанія оцінила пристрій в 187, 200 або 227 доларів, що залежить від модифікації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.