Розкрито продуктивність новітнього процесора Huawei для настільних комп’ютерів

Якщо чесно, комп'ютер на базі даного чіпа виявився вкрай спірним

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розкрито продуктивність новітнього процесора Huawei для настільних комп’ютерів, випуском якого займається дочірня компанія китайського ТехноГігант під назвою HiSilicon.

Що цікаво, в основу китайських процесорів від Huawei лягла архітектура ARM v8, при цьому вони включають в себе до 64 ядер і підтримують провідні технології, такі як PCIe 4.0. І ось, саме представника даної лінійки придбали автори китайського YouTube-каналу про технології, після чого і протестували комп’ютер на базі 8-ядерного 8-поточного 7-нм чіпа Kunpeng 920 ARM v8 і материнської плати Huawei D920S10.

У підсумку результаті проведених тестів можна відзначити, що комп’ютер на базі настільного процесора Huawei відредагує сцену Blender BMW за 11 хвилин 47 секунд. Це вкрай невдалий показник, який можуть “обійти” більшість сучасних процесорів від конкурентів. При цьому автори відео відзначили, що комп’ютер все ж добре справляється з відтворенням потокового відео в 4K, але локальне відтворення відео працює вкрай погано і з підторможуванням. Таким чином, роблять висновки автори YouTube-каналу, системний блок за більш ніж 1 000 доларів придатний лише для базової офісної роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.