Apple: iPhone має замінити паспорт та водійське посвідчення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глобальна мета компанії Apple – зробити iPhone єдиним засобом ідентифікації. Смартфон американського виробника має повністю замінити паспорт, водійське посвідчення. Реалізація цього плану значно підвищить активність використання мобільного пристрою. Керівники Apple вважають, що засоби фізичної ідентифікації є застарілими, тому зараз найкращий час для створення гідної альтернативи. Раніше в мережі з’являлися повідомлення про те, що iPhone зможе також замінити ключі від авто.

Слід визнати, що частково компанія Apple реалізувала свою глобальну стратегію, оскільки iPhone вже остаточно замінив гаманець, фотоапарат, ноутбук, музичний плеєр. Тому немає нічого дивного в тому, що американський бренд намагається трансформувати фізичні ідентифікатори в цифру. Інсайдери повідомляють, що Apple вже має патенти на технології, які здатні замінити паспорт та водійське посвідчення.

Звіт про отримання патенту свідчить про те, що Apple запустить спеціальні сервери, які також стануть складовою частиною надійного процесу ідентифікації особистості. iPhone зможе безпечно передавати інформацію в форматі ID.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.