Google зняла з продажу свій фірмовий недорогий смартфон через швидкий анонс наступного покоління

Чекаємо якнайшвидшого анонса Pixel 4a

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У минулому році Google представила свій перший недорогий фірмовий смартфон Google Pixel 3a. Пристрій багато в чому вийшло навіть цікавішим, ніж флагманський Pixel 3. В першу чергу, завдяки відносно невисокій ціні: 400 доларів за смартфон від Google – це вкрай цікава пропозиція, особливо з огляду на фотоможливості пристрою. І ось, як стало відомо, пошуковий гігант зняв з продажу даний девайс через швидкого анонса наступного покоління.

При цьому важливо розуміти, що зарубіжні ЗМІ зв’язалися з Google, щоб дізнатися, чи планується компанією відновлювати постачання власного “бюджетника” в офіційний інтернет-магазин, на що отримали чітке і однозначне “ні”.

Що цікаво, останні витоки стверджують , що спочатку Google Pixel 4a повинні були показати або в кінці травня, або на початку червня поточного року. Але ситуація, пов’язана з пандемією коронавірусу, внесла свої корективи. І це цілком логічно, адже Google Pixel 4a прямо зараз займається збором різних сертифікатів, які необхідні смартфону для повноцінного виходу на ринок.

Швидше за все, смартфон буде виглядати ось так
Швидше за все, смартфон буде виглядати ось так

Так, зовсім недавно девайс був помічений в базі Бюро індійських стандартів (BIS), в Управлінні по розвитку ЗМІ Infocomm (IMDA) в Сінгапурі і Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC) в США.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ж до “начинки” нового недорогого смартфона від Google, то, судячи з чуток, в його основу ляже процесор Snapdragon 730, 8 Мп фронтальна камера і основна камера на 12,2 Мп. Слабким місцем новинки може стати його акумулятор, ємність якого повинна скласти 3 080 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.