Топ-менеджер LG анонсував «рулонний смартфон» з гнучким екраном

Поки різні виробники електроніки активно працюють над випуском нових поколінь згинаючих смартфонів, LG заявила про прийдешній реліз більш оригінального пристрою. За словами генерального директора компанії, на початку 2021 року буде представлений унікальний гаджет зі згортати в рулон гнучким дисплеєм.

Перші чутки про апарат LG з кодовим ім’ям Project B з’явилися в мережі ще кілька місяців тому, але компанія не давала жодних офіційних коментарів про плани випустити неординарний пристрій. Нещодавно ж генеральний директор вендора Квон Бонг заявив, що LG стане першим виробником, в асортименті якого в 2021-м з’явиться смартфон з згортає дисплеєм. Згідно витокам, опублікованими південнокорейськими інсайдерами, LG вже розробила кілька прототипів, виробництвом яких активно займаються місцеві підприємства.

Ідея подібного пристрою полягає в використанні гнучкої OLED-матриці, яку LG розробляє спільно з китайською BOE. При необхідності користувач може розтягнути дисплей, збільшивши діагональ екрану, а в похідному положенні новинка буде займати мало місця, легко поміщаючись в кишеню або сумку. З чуток, вендор також розробляє два нових Android-флагмана з кодовими назвами Horizontal і Rainbow, презентація яких може відбутися до кінця року.

Детальні технічні характеристики і передбачувана ціна згортати смартфона LG невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.