Характеристики Motorola Moto G 5G розкриті надійним джерелом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора авторитетний інсайдер Еван Бласс опублікував рендер ще не представленого смартфона Motorola, а потім поділився і списком технічних характеристик нового пристрою бренду під назвою Moto G 5G. Очікується, що гаджет стане найдоступнішим 5G-смартфоном компанії, а його анонс може відбутися вже наступного тижня.

За даними джерела, Moto G 5G буде побудований на базі мобільної платформи Snapdragon 765 в поєднанні з 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті з можливістю розширення картами microSD. Смартфон отримає сканер відбитків пальців на бічній грані, апаратну кнопку для запуску Google Assistant і акумулятор ємністю 4800 мАг. Діагональ екрану смартфона інсайдер не вказав, але повідомив про підтримку Full HD + і частоті поновлення 90 Гц. Співвідношення сторін дисплея моделі складе 21: 9.

Основна камера смартфона буде представлена ​​чотирма сенсорами з роздільною здатністю: 48 Мп (Samsung GM1), 4 Мп (макрооб’єктив), 8 (широкоугольное скло) і 2 Мп (датчик глибини). Подвійна фронтальна камера отримає 8-мегапіксельний основний сенсор і ToF-датчик на 2 Мп. Розміри корпусу апарату складуть 167,98 x 73,97 x 9,59 мм, вага – 207 грамів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з іншими джерелами, недавно Федеральною комісією зі зв’язку США (FCC) був сертифікований смартфон під номером XT2075-3, яким може бути Moto G 5G або Moto G 5G Plus. Чи буде представлена ​​новинка з такою назвою на запланованому на 7 липня заході Motorola, поки невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.