Офіційно представлено ультрабюджетний Realme C11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні представили новий смартфон Realme C11, пристрій отримав корпус з пластику з 6,5-дюймовим дисплеєм (HD-роздільна здатність). Сканер відбитків пальців не стали додавати через економію, в якості альтернативи є розблокування по обличчю – працює з фронтальною камерою, тому в темряві обличчя він не побачить.

У Realme C11 вбудували подвійну камеру. Щоправда серед них основна з роздільною здатністю 13 Мп і додатковий модуль на 2 Мп, який потрібен тільки для програмного розмиття фону на фотографіях.

Він працює на новому процесорі MediaTek Helio G35 з 2 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної пам’яті, є окремий слот для microSD-карт. Окремо виділяють акумулятор на 5000 мАг – за заявою виробника, його вистачить 12 годин ігор або 21,5 годин перегляду відео. Для зарядки використовується застарілий microUSB, зате підтримується швидка зарядка на 10 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme C11 представили в Малайзії за ціною 429 рінггіт (місцева валюта), по актуальному курсу це близько 2 675 гривень. Cтільки ж коштує новий Redmi 9C з таким же процесором, трьома камерами і USB Type-C.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.