Huawei поліпшив якість камер P40 Pro і P40 Pro+ за допомогою оновлення

Оновлення розміром 515 Мб додає нові функції камер європейським Huawei P40 Pro і P40 Pro +.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei випустила оновлення для європейських версій флагманських моделей P40 Pro і P40 Pro +, які поліпшують якість зйомки на основну і фронтальну камер. 

Пристрої Huawei P40 Pro і P40 Pro + надійшли на європейський ринок без сервісів Google. Хоча компанія робить упор на розвиток власних сервісів HMS, вона також вирішила залучити інтерес покупців випуском корисного оновлення.

Оновлення EMUI 10.1.0.140 розміром 515 Мб вносить в операційну систему пристроїв три поліпшення, пов’язаних з камерами – два для фронтальної і одне для основної.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перша нова функція, яку отримають пристрої, це «розумне відстеження очей». Технологія реалізується за допомогою інфрачервоного датчика глибину в вирізі дисплея і дозволяє чітко відстежувати очі при зйомці фото і відео. Інша функція – «компенсація кільцевого освітлення» так само спрямована на підвищення якості селфі. Третьою функцією став режим Super Night Portrait 3.0, який повинен поліпшити якість портретної зйомки на основну камеру в умовах слабкої освітленості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.