Лабораторія DxOMark протестувала камеру iPhone SE

Смартфон не потрапив навіть у топ-20 рейтингу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти ресурсу DxOMark уважно вивчили камеру самої бюджетної моделі в сучасній лінійці смартфонів Apple – iPhone SE другого покоління.

Головна камера iPhone SE (2020) отримала 101 бал, що не дозволило їй потрапити в топ-10 і навіть топ-20 протестованих DxOMark смартфонів. Представника американської корпорації випереджають 36 пристроїв, включаючи HTC U12 + 2018 року, Asus ZenFone 6, Motorola Edge + і Xiaomi Mi 9. Його результати знаходяться приблизно на рівні iPhone XR 2018 року і дешевого Google Pixel 3a.

За якістю зйомки фото iPhone SE (2020) отримав 103 бали, а по відео – 98 балів. Аналітики DxOMark підкреслили, що за багатьма параметрами iPhone SE (2020) не поступається більш дорогому iPhone 11. Однак одинарна камера помітно слабкіша за такими функціями, як зум і ефект боке. Крім цього, відсутність ультраширококутного модуля є істотним недоліком в порівнянні з iPhone 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується фронтальної камери, то тут ситуація трохи краща – в двадцятці кращих смартфон все ж виявився. iPhone SE (2020) набрав 84 бали в середньому, програючи 16 моделям в рейтингу DxOMark. Такі ж результати видали Huawei Mate 30 Pro 5G і Xiaomi Mi Mix 3.

Примітно, що iPhone SE другого покоління виявився одним з кращих смартфонів у світі за якістю запису звуку. У США модель можна придбати за $ 399 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.