Смартфони Realme почали несподівано вибухати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нам стало відомо про те, що смартфони даного виробникам можуть бути не такими безпечними і захищеними, якими всі хотіли б їх бачити. Один з жителів Індії, де телефони від цього бренду користуються вкрай високим попитом, купив собі одну з фірмових моделей, а вже через добу вона вибухнула, причому без будь-якої на те реальної причини.

За словами жителя Індії, він купив собі в одному з авторизованих магазинів смартфон Realme XT, який є досить дорогим, так як продають приблизно за 8 000 гривень. Як запевняє потерпілий, його телефон вибухнув через добу після покупки в магазині. Це сталося рано вранці, коли мобільний пристрій було підключено до електричної мережі і підзаряджатися з використанням стандартного заводського адаптера харчування.

Зіткнувся з такою великою проблемою покупець смартфона, який виклав за нього зі своєї кишені велику грошову суму, звернувся в офіційний сервісний центр бренду, і через якийсь час магазин виніс абсолютно несподіване рішення, зробивши це з незрозумілих для покупцям причин і факторів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У висновку, який було надано після звернення за допомогою до компанії-виробнику, співробітники компанії-виробника повідомили про те, що вибух в смартфоні стався в результаті впливу «зовнішньої сили», що, в свою чергу, призвело до пошкодження акумулятора та його подальшого загоряння внаслідок хімічної реакції.

Житель Індії, покупець смартфона Realme XT, виявився вкрай обурений таким висновком, адже він, за його словами, не кидав телефон і використовував його менше доби, перш ніж мобільний пристрій вибухнув. На тлі такого стану справ покупець подав скаргу до представництва китайської компанії, а її співробітники запевнили в тому, що в найближчому майбутньому вони уважно вивчать даний інцидент.

Чим закінчиться вся ця історія – сказати складно, але це перший в світі випадок, коли смартфон Realme несподівано вибухнув без реальної на те причини. Якщо житель Індії насправді не скоював стосовно свого телефону ніяких фізичних маніпуляцій, які могли привести до такого інциденту, що могли виявити в сервісному центрі, на обличчя ставлення бренду до покупців мобільних пристроїв.

Оскільки це перший випадок такого роду, про який відомо ЗМІ, компанія цілком могла замінити вибухнувший і не підлягає відновленню телефон на новий, зробивши це за свій рахунок. Тепер же, оскільки бренд вирішив вчинити рівно навпаки, багато людей можуть змінити своє ставлення до нього в гіршу сторону, адже друзі пізнаються в біді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.