У 2018 poцi Samsung зpoбить для Apple в чoтиpи paзи бiльшe OLED-дисплеїв

Caйт The Investor.kr oпyблiкyвaв пpoгнoз, згiднo з яким, y 2018 poцi Samsung змoжe зpoбити вiд 180 дo 200 мiльйoнiв OLED-диcплeїв для iPhone. Цe в чoтиpи paзи бiльшe тiєї кiлькocтi eкpaнiв, щo кoмпaнiя виpoбила для Apple в 2017 poцi.

Йдеться про гнучкі OLED-панелі, які оснащені iPhone X.

В кінці поточного року провідні виробники смартфонів уклали нову угоду про співпрацю. Ця угода може принести Samsung Display від 19,8 до 22 мільярдів доларів. Передбачається, що за виробництво одного OLED-дисплея Apple платить 110 доларів.

Samsung модернізувала виробничу лінію, відведену для виконання замовлення Apple. Впровадження нових технологій допомогло знизити відсоток браку і прискорити процес створення OLED-елементів. Прибутковість складального процесу зросла до 90%.

Проте, керівництво Apple не має наміру відмовлятися від планів по співпраці з LG. Згідно зі звітом Мінг-Чі Куо, в 2019 році цей виробник створить від 10 до 20% екранів для передових моделей iPhone, а в 2020 році його частка може збільшитися до 30%.

Раніше керівники Apple висловлювали побоювання, що Samsung може запозичити запатентовані рішення корпорації. Але, як видно, не знайшли кращої альтернативи.

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.