Xiaomi тимчасово припиняє оновлювати прошивку MIUI 12 для всіх своїх смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi повідомила на профільному форумі свого сайту Mi.com про те, що оновлення і поширення прошивки MIUI 12 для всіх смартфонів Xiaomi і Redmi буде тимчасово призупинено. Справа на цей раз не пов’язане ні з ОС Android, ні з якимись дірами, знайденими в самій прошивці.

Все набагато простіше: робота над MIUI призупиняється через свята – традиційного китайського Свята човнів-драконів, який відбудеться 25 червня. Але роботи, пов’язані з MIUI 12, припиняються на тиждень – з 26 червня по 3 липня.

Одночасно з цим стало відомо про припинення оновлення з Android 10 для Redmi Note 8, і ось тут справа якраз пов’язане з проблемами самої прошивки. Як виявилося, офіційна версія Android 10 для цього смартфона є і вже почала випускатися, але Xiaomi зупинила її поширення через «велику кількість багів». Ситуація якщо вирішиться, то не раніше середини липня. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Xiaomi призупинила розробку MIUI 12 для Redmi Note 8 через те, що хотіла раніше випустити оновлення для Android 10 для цієї моделі . Зараз же і Android 10 теж відкладається.    

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.