Стали відомі характеристики флагманського Nokia 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Федеральна комісія зі зв’язку (FCC) в США сертифікувала неанонсований флагманський смартфон Nokia 9. Документи FCC розкрили більшість технічних характеристик ґаджета.

Сертифікований Nokia 9 значиться під модельним номером TA-1005. Смартфон оснащений 5.5-дюймовим OLED-дисплеєм, точна роздільна здатність якого залишилася невідомою, восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 835, 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті і акумулятором на 3250 мАг. Основна камера отримала два сенсора: 12- і 13-мегапіксельний. За роботу ґаджета відповідає операційна система Android 8.0 Oreo.

Очікується, що компанія HMD Global анонсує флагманський Nokia 9 на виставці MWC 2018, яка пройде в Барселоні з 26 лютого по 1 березня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело інформації: theverge

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.