У Мережі опубліковані нові дані про смартфон Samsung Galaxy Note 20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери повідомили характеристики нового південнокорейського смартфона Samsung Galaxy Note 20.

До офіційної прем’єри залишається ще півтора місяці.

Однак вже повідомляється про деякі компромісні характеристики базової моделі. Отже, Samsung Galaxy Note 20 буде представлений з абсолютно плоским дисплеєм без зігнутої кромки. Роздільна здатність екрану буде представлено в якості FullHD +, а частота оновлення кадрів складе 60 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак рамки стануть товстішими навколо екрану, чим це спостерігалося у попередників. Отже, смартфон вже не зможе претендувати на звання флагманського пристрою.

Такий крок може бути обумовлений спробою Samsung представити доступний флагман, як це зробила Apple зі своїм iPhone 11.

З цього випливає висновок, що базовий Samsung Galaxy Note 20 може коштувати порядком дешевше, ніж модель Samsung Galaxy Note 20 Ultra, що допоможе уникнути внутрішньої конкуренції з лінійкою смартфонів Samsung Galaxy S20.

Що стосується флагманського Samsung Galaxy Note 20 Ultra, то він отримає 120-Гц дисплей з мінімальними рамками по периметру. Його основна камера характеризується 108 Мп з сенсором Samsung ISOCELL HM1. Обидві моделі будуть укомплектовані стилусом, захованим в корпус пристрою. Флагманська модель буде оснащена процесором Exynos 992. Імовірно він буде виконаний за стандартами 5-нм техпроцесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.