Смартфон Mi MIX 10 та інтерфейс MIUI 15 – пріоритетні напрямки для Xiaomi

Шанувальники бренду Xiaomi з нетерпінням чекають на презентацію нового смартфону серії Mi MIX. У вересні минулого року китайський виробник анонсував концептуальний смартфон Mi MIX Alpha, який отримав гнучкий дисплей. Однак у продажі ця модель так і не з’явилась. Раніше інсайдери повідомляли про високу ймовірність запуску Mi MIX 4 або Mi MIX 5. Сьогодні ми отримали вагомі факти, які потверджують бажання китайського виробника пропустити запуск цих пристроїв, щоб одразу анонсувати Mi MIX 10.

 16 липня компанія Xiaomi провела в Китаї захід по підвищенню обізнаності у сфері збереження конфіденціальної, захисту персональної інформації. В об’єктиви камер ЗМІ потрапила дошка зі стікерами, на яких написані комерційні назви ще не анонсованих продуктів. Зокрема увагу інсайдерів привернув смартфон Mi MIX 10 та програмна оболонка MIUI 15.

Можливо, мова йде про черговий гнучкий смартфон Xiaomi та принципово новий інтерфейс, розроблений безпосередньо під цей мобільний пристрій. Інсайдери очікують, що користувачі отримають можливість регулювати частоту оновлення екрану до 120 Гц. Не слід виключати, що розробники реалізують й інші інноваційні функції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.