У мережі з’явилось зображення ROG Phone 3. Ось що стало відомо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зображення Asus ROG Phone 3 просочилось в Інтернет на китайському веб-сайті TENAA цього тижня, що миттєво викликало здивування та зацікавленість до нового пристрою. Зображення дає там не тільки чітке розуміння того, як виглядатиме смартфон, а також дарує цілу купу інформації про новий девайс.

Потім зображення з’явилось у Weibo Leaker Digital Chat Station. Сумнівів у тому, що це це ROG 3 немає. На фотографії видно лише задню частину смартфона, але ми вже можемо зрозуміти те, що з себе представляє потрійна камера та що означає “64MP Quad Bayer”.

Іншими словами, схоже на те, що Asus ROG Phone 3 справді матиме модуль на 64 Мп. Раніше ми могли побачити подвійну камеру на телефоні ROF Phone 2 (48 Мп + ультраширокий модуль на 13 Мп), тому є всі підстави вважати, що третя камера виконуватиме функцію датчика глибини або макро-камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також цікавим є те, що на телефоні можна побачити логотип Tencent Games, що, цілком можливо, пов’язано з особливим виданням. Повертаючись до попереднього смартфона. ROG Phone 2 фірми Tencent був значно дешевшим, ніж стандартна версія, та, в основному, продавався в Китаї. Виглядає так, ніби новий смартфон піде таким самим шляхом. Однак, цілком ймовірно й те, що хоч це й може бути особливе видання, але його можна буде придбати за межами Китаю.

На другому зображенні можна побачити порт 3.5 мм, однак немає порту для навушників. Дивно те, що спалах камер при порівнянні двох зображень ніби відрізняється. Це може вказувати на те, що зображення фейк або це не спеціальне видання.

У будь-якому випадку телефон може похвалитись крутим дизайном, а також є чутки про те, що під задньою кришкою стоятиме розігнаний чіпсет Snapdragon 865, а оперативної пам’яті буде до 16 ГБ. Щодо батареї, то є інформація про акумулятор на 6000 мАг. Згодом інформації має бути більше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.