Samsung Galaxy Note 20 отримає гірші характеристики ніж Galaxy Note 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що компанія Samsung представить нову лінійку смартфонів Samsung Galaxy Note 20 вже в серпні цього року, причому молодша версія буде сильно поступатися по характеристиками Samsung Galaxy Note 20 +.

Відомий інсайдер під ніком Ice Universe стверджує, що Samsung Galaxy Note20 отримає плоский екран з досить помітними рамками роздільною здатністю FullHD, а також з частотою оновлення зображення 60 Гц. З огляду на те, що в Samsung Galaxy S20 використовується екран з максимальною частотою оновлення 120 Гц, цей крок з боку Samsung викличе багато питань. З одного боку, це може виявитися спробою випустити максимально доступний новий планшетофон зі стилусом, а з іншого – таким чином Samsung може підштовхувати покупців до придбання дорожчої моделі.

Ice Universe також додав, що Samsung Galaxy Note 20 за своїми характеристиками буде ближче до моделі, яку варто було б назвати Samsung Galaxy Note 20 Lite. Він зазначив, що в цілому Samsung Galaxy Note20 поступатиметься навіть торішньому Samsung Galaxy Note10, у якого був вигнутий екран з більш вузькими рамками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Захід Samsung Unpacked пройде в режимі онлайнової трансляції, на ньому також очікується презентація гнучких смартфонів Galaxy Fold 2, Z Flip 5G і, можливо, розумних годин Galaxy Watch 3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.