Сьогодні в Індії дебютував смартфон Samsung Galaxy A21s за $216

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бюджетний смартфон отримав голографічний корпус з полікарбонату. Глянцева текстура робить його зовнішній вигляд ще більш естетичним. Розподільна здатність 6,5-дюймового дисплею Infinity-O становить 720х1600 точок. Співвідношення сторін – 20:9. Презентація Samsung Galaxy A21s – це також дебют для нового центрального процесора Exynos 850, який підтримує до 6 ГБ оперативної пам’яті.

Є спеціальний роз’єм для підключення карт microSD, які дозволяють розширити об’єм пам’яті. Довготривалу автономність забезпечує батарея ємністю 5000 мАг. Реалізована підтримка швидкої зарядки (15 Вт). Не дивлячись на низьку ціну, Samsung Galaxy A21s гарантує високу якість зйомки. На задній панелі знаходиться квадрокамера: 48-мегапіксельний основний об’єктив, датчик глибини на 2 МП, сенсор для макрозйомки на 2 МП, 8-мегапіксельний ширококутний об’єктив.

13-мегапіксельний датчик фронтальної камери знаходиться в невеличкому отворі в лівому верхньому куті лицьової панелі смартфону. Сканер відбитків пальців інтегровано в екран. Реалізована підтримка технології ідентифікації обличчя.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.