Інсайдери назвали характеристики флагманського Xiaomi Mi 10 Pro+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через кілька місяців після анонса Xiaomi Mi10 Pro мережеві інформатори повідомили про прийдешній релізі Plus-версії смартфона. У мережі вже засвітився перший тизер з передбачуваними специфікаціями майбутньої новинки, в числі яких – продуктивний процесор, «розігнаний» дисплей і просунута основна камера з 12-кратним оптичним зумом.

Банер який засвітився в китайських соціальних мережах демонструє передбачувану конфігурацію нового флагмана Xiaomi. Згідно зображенню, апарат отримає підтримку технології швидкої зарядки потужністю 65 Вт, функцію 12-кратного оптичного зума для основної камери, дисплей з частотою оновлення 120 Гц і процесор Snapdragon 865 з 5G-модемом.

Ця інформація ще не підтверджена виробником, проте раніше в мережі вже з’являлися чутки про майбутні флагмани бренду, оснащених 16 ГБ оперативної пам’яті і функцією 40-ватної бездротової зарядки. Крім того, глава Xiaomi Лей Цзюнь натякав, що в другій половині року буде представлений новий фірмовий смартфон з флагманськими характеристиками. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цю інформацію також підтвердив відомий інсайдер Digital Chat Station – за його словами, вендор планує випустити п’ять нових смартфонів на базі Snapdragon 865 в другій половині 2020 року.

Інші специфікації і можлива дата анонса неанонсованого Xiaomi Mi10 Pro + невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.