Названо найбільш продавані Android-смартфони світу

Названо найбільш продавані Android-смартфони світу
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Android-смартфони великий проміжок часу були нарівні з пристроями на інших операційних системах, але тепер всякій конкуренції покладено остаточний кінець.

Недавнє дослідження аналітичної компанії Strategy Analytics довело, що Android-смартфони стають популярнішими з кожним днем. У першому кварталі 2020 року моделі з Android зайняли близько 88-89% всього ринку телефонів, проте найбільш продаваний смартфон Apple iPhone 11 до цих пір займає перше місце в світовому рейтингу.

Вивчивши дане питання більш докладно, організація Strategy Analytics вивела 5 найпопулярніших смартфонів світу:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Samsung Galaxy A51,
  • Xiaomi Redmi 8,
  • Samsung Galaxy S20 +,
  • Samsung Galaxy A10s,
  • Xiaomi Redmi Note 8.

Всі вони коштують від 8 тисяч гривень до 30 тисяч гривень. За словами аналітиків, в 2020 році більшість користувачів при покупці смартфонів користуються тільки вигідним співвідношенням ціни і якості, не віддаючи перевагу преміальним моделям, вартість яких в кілька разів більша.

Названо найбільш продавані Android-смартфони світу

Згідно з дослідженням, 20% всіх проданих смартфонів реалізувала корпорація Samsung. Трохи менша кількість дісталася Huawei. Продажі Apple в порівнянні з минулими кварталами сильно впали. Китайський виробник вже обігнав “яблучну” компанію, а незабаром за кількістю реалізованих моделей її потіснить і Xiaomi, яка стрімко набирає популярність в умовах самоізоляції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.