Камерофон Xiaomi дивує незвичним дизайном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом останнього року китайський виробник активно працював над розробкою свого нового камерофону – Xiaomi Mi CC10. Практика минулих моделей цієї лінійки підказує, що в Європі, та в Україні зокрема, ця модель буде продаватися, як Xiaomi Mi A4. Відомий в Китаї виробник чохлів Taobao опублікував перші фото довгоочікуваної новинки. Звичайно, що всіх прихильників бренду насамперед здивувала концепція дизайну камери. Датчики знаходяться в круглому блоці. Візуально вона нагадує Redmi K30 Pro.

Інсайдери впевнені, що камерофон отримає датчик з розподільною здатністю 108 МП та 120-кратним цифровим зумом. Деякі джерела також повідомляють, що китайський виробник остаточно відмовиться від оптики Samsung.  Хто стане новим постачальником комплектуючих, наразі невідомо. Високу швидкість роботи забезпечує центральний процесор Snapdragon 775G. чіпсет має підтримку технології 5G.

Розподільна здатність фронтальної камери – 32 МП. Xiaomi Mi CC10 працює під управлінням операційної системи Android 10, а також отримає батарею на 4200 мАг. Виробник ще офіційно не анонсував презентацію камерофону, але може зробити це вже найближчим часом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.