Xiaomi готує принципово нову програмну оболонку для гнучких смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi – один з найпопулярніших брендів смартфонів. Мало хто знає, але починав китайський вендор не з розробки мобільних пристроїв, а з програмної оболонки MIUI. Дебютна версія цього інтерфейсу була представлена ще в 2010 році. На той час вона була достатньо оригінальна та прогресивна. Сьогодні навіть важко уявити, що компанія Xiaomi відмовиться від використання MIUI. Однак інсайдери повідомляють, що вже стартувала програма розробки принципово нової оболонки. В мережі навіть з’явилися перші ескізи.

Новий інтерфейс базується на концепції плиток. Візуально оболонка нагадує Windows Phone. Власники смартфонів Xiaomi зможуть самостійно змінювати положення плиток та їх розмір. Важливим елементом, опублікованих зображень є не стільки програмна оболонка, скільки обриси смартфону, на якому продемонстровано інтерфейс нового покоління.

Інсайдери наполягають, що це ескіз гнучкого смартфону Xiaomi Mi MIX Alpha. Новий інтерфейс дебютує саме на цьому революційному пристрої. Раніше китайський виробник неодноразово заявляв про свої наміри створити найдешевший гнучкий смартфон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.