Android 11 виводить з ладу OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія OnePlus флагманські смартфони нового покоління анонсувала в середині квітня поточного року. Обидві моделі з коробки отримали операційну систему Android 10 в парі з програмним забезпеченням OxygenOS на глобальному ринку. Днями виробник на офіційному форумі анонсував вихід прошивки з першою публічною бета-версією Android 11 для OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro.

Після установки апдейта користувачі почали повідомляти про те, що їх смартфони перетворюються в «цеглину». Крім того, після поновлення пропадають всі дані з накопичувача, спостерігаються збої в системі і в певних додатках, а також не працює технологія розпізнавання осіби на базі фронтальної камери, Google Assistant і відеозв’язок.

Також, слід зазначити, що всі ці проблеми, включаючи ризик смартфонів, пераховані на офіційному форумі компанії. Також виробник нагадує, що установка бета-версії Android 11 не рекомендована рядовим користувачам, а всі маніпуляції виконуються на страх і ризик власника смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі номери скачування Android 11 Beta 1 для OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro ви знайдете на офіційному форумі китайської компанії тут. Там же є і інструкція по установці апдейта. Відзначимо лише, що перед оновленням смартфона потрібно зарядити акумулятор мінімум до 30%, мати не менше 3 ГБ вільного простору на накопичувачі і рекомендується зробити бекап даних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.