Смартфон Oppo A52 та навушники Enco W11 TWS запустили в Індії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Oppo щойно запустила новий смартфон середнього класу разом з бездротовими навушниками для індійського ринку. Ціна Oppo A52 буде становити 20000 INR (приблизно 263 долари США), тоді як ціну бездротових навушників Enco W11 Enco TWS компанія ще не оголосила.

Поговорімо про новий смартфон. Oppo A52 має 6.5 дюймовий FHD+ дисплей з вирізом під 8-мегапіксельну селфі-камеру в екрані. На задній частині знаходяться чотири камерні модулі, серед яких є один основний на 12 Мп, один ультраширокий на 8 Мп, 2-мегапіксельний модуль для глибини та 2-мегапіксельний модуль з макрооб’єктивним. Щодо внутрішніх характеристик смартфона, то під задньою кришкою знаходиться Snapdragon 665 SoC від Qualcomm з 128 гб внутрішньої пам’яті. Щодо оперативної пам’яті, то смартфон пропонуватиме три варіанти. Щодо кольорів, то тут тільки два варіанти на вибір — Twilight Black та Stream White.

Наразі на ринку можна знайти тільки версію з 6 Гб оперативної пам’яті за 16990 INR (приблизно 223 долари США), але компанія пообіцяла, що також вийдуть смартфони з 4 Гб та з 8 Гб ОЗУ. Пристрій має великий акумулятор на 5000 мАг, який підтримує швидку зарядку потужністю в 18 Вт. Oppo A52 буде доступний для придбання через популярні інтернет-магазини та офлайн-магазини, а продажі починаються з 17 червня 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодо бездротових навушників. Кожен навушник має 8-мм динамічний драйвер, який дозволяє працювати до 5 годин при повній зарядці. Якщо ж чохол повністю заряджений, то час роботи зростає до 20 годин. На жаль, компанія ще не оголосила детальну інформацію про нові бездротові навушники, тому навіть ціна поки що невідома, але варто мати на увазі, що інформація може з’явитись дуже скоро та неочікувано, тому навряд це довго буде секретом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.