Захисний чохол для iPhone 12 6.1 “розкрив дизайн нового смартфона

Захисний чохол для iPhone 12 6.1
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сторінці новинного ресурсу Gizmochina з’явилися зображення захисного чохла для 6,1-дюймових моделей iPhone.

Захисний чохол для iPhone 12 6.1 "розкрив дизайн нового смартфона

Різні джерела в мережі стверджують, що моделі Apple 2020 року для iPhone включають чотири різні моделі, але в дійсності моделі будуть представлені в трьох розмірах дисплея. Серія iPhone 12 буде мати 5,4-дюймовий, два 6,1-дюймових варіанти і велику 6,7-дюймову модель.

На зображенні можна побачити різні вирізи для кнопок керування і блоку камер. Подібний дизайн смартфонів був характерний для Apple ще в 2018 році, під час запуску iPhone X. Як зазвичай це відбувається з Apple, виріз на передній панелі захисного чохла iPhone X необхідний не тільки для фронтальної камери і динаміка, але і для безлічі передових датчиків, таких, як інфрачервона камера, прожектор, датчик наближення, датчик зовнішньої освітленості і точковий проектор. Все це необхідно для включення безпечної системи авторизації Apple Face ID і камери TrueDepth.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Захисний чохол має квадратний виріз ззаду, що обумовлено формою модуля камери. Судячи з попередніх чуток, це, ймовірно, iPhone 12 Pro, який буде мати потрійний блок камер і датчик Lidar ззаду.

Захисний чохол для iPhone 12 6.1 "розкрив дизайн нового смартфона

Оскільки зображення тільки одне, говорити і про підтверджену інформацію не варто. Тим більше на тлі відсутності офіційних коментарів Apple.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.