Huawei Mate 40 може з’явитись на ринку вже в жовтні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є інформація про те, що серія Huawei Mate 40, яка має вийти у другій половині цього року, матиме новий флагманський чіпсет. Серед ранніх чуток, які вже давно ходили серед користувачів, можна було почути назву Kirin 1020, але найновіша інформація вказує на те, що, найімовірніше, процесор буде називатись Kirin 1000. Також є інформація за минулий місяць, яка дає зрозуміти, що останні санкції Міністерства торгівлі США не вплинуть продаж цього пристрою. Таким чином, 5-нм чіпсет Kirin, про який стільки ходить стільки чуток, скоріш за все стоятиме у новій серії Mate 40. Інформація про вихід у жовтні надійшла від одного з експертів у галузі цієї індустрії.

Минулого року у вересні компанія Huawei запустила чіпсет Kirin 990 5G, а серію Mate 30 оголосили пізніше того ж місяця. За словами інформатора Huawei Mate 40, як було сказано раніше, вийде в жовтні, а новий смартфон матиме новий 5-нм чіпсет? Чи можна з оглядом на минулий рік стверджувати, що перед виходом нової серії компанія спершу анонсує новий процесор? Навряд, оскільки такої інформації, на жаль, не було. Проте є інформатор повідомив, що Huawei планує поставити 8 мільйонів пристроїв Mate 40 до останнього кварталу цього року.

Повернімось до чуток. Отже, дехто стверджує, що Kirin 1000 має кодову назву “Балтімор”. Виготовленням 5-нм SoC займається компанія TSMC. Також на процесорі має стояти Cortex-A78. Однак, це все ще чутки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий міжнародний аналітик Мін-Чи Куо у квітні заявив, що Mate 40 матиме дизайн лінз вільної форми. Компанія запатентує дизайн, щоб він гарантовано був унікальним та залишався доступним тільки для пристроїв Huawei. Щодо технічних характеристик, то тут, на жаль, немає жодної інформації. Однак, така інформація може з’явитись пізніше — через місяць-другий. Наразі це вся інформація, однак потрібно бути напоготові, оскільки чутки та експертна думка аналітиків постійно приносять щось нове.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.