Розкрито технічні характеристики нового смартфона Samsung Galaxy Fold 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На просторах Мережі виявилися розкриті технічні характеристики нового смартфона Samsung Galaxy Fold 2. Дисплеї розкладного пристрою від корейського бренду мають різні розміри.

Передбачається, що дебют Galaxy Fold 2 відбудеться вже 5 серпня в рамках спеціального заходу, а покажуть його разом з Galaxy Note20. Інсайдери стверджують, що зовнішній екран пристрою стане більшим і запропонує діагональ 6,23 дюйма. Роздільна здатність при цьому складе 2267 х 819 точок, а кадрова частота повинна досягати 60 Гц.

Зміни торкнуться і основний гнучкий екран, його діагональ тепер буде дорівнює 7,7 дюйма, що на 0,4 дюйма більша, ніж у оригінального Galaxy Fold. Він запропонує користувачам роздільну здатність 2213 х 1689 пікселів. Замість вирізу тепер передбачена врізана “Фронталка”. Кадрова частота очікується на рівні 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У плани Samsung входить випуск щонайменше 3 млн примірників нового Galaxy Fold 2. Бренд вже замовляє комплектуючі, а виробництво розгорне в липні. Щомісяця в компанії сподіваються створювати по 300 тисяч таких смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.