Vivo Z5x SD712 Edition офіційно анонсовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року компанія Vivo випустила доступну модель Z5x на китайському ринку. Зараз вийшла оновлена версія, головною фішкою якої став оновлений процесор – тепер тут Qualcomm Snapdragon 712, а у стандартній версії був Snapdragon 710. Нова модель коштує 183 долари за ціною 6/128 ГБ. 

Смартфон отримав дисплей діагоналлю 6.53 дюймів з роздільною здатністю FullHD+. Оскільки Vivo Z5x SD712 Edition оснащений IPS LCD дисплеєм, сканер відбитків пальців не вдалося вбудувати в дисплей – він на задній панелі. У верхньому лівому куті дисплея встановлена фронтальна камера роздільною здатністю 16 МП. На задній панелі розташована основна потрійна камера – головний сенсор на 16 МП, ультраширокий на 8 МП, а також датчик глибини на 2 МП. 

Vivo Z5x SD712 Edition працює на операційній системі Android 9, що досить дивно, оскільки зараз всі смартфони виходять на Android 10. Поверх Android встановлена оболонка власної розробки Funtouch OS 9. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 18W. Смартфон буде доступний також у версії з 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ внутрішньої за ціною 226 доларів. Оновлений Vivo Z5x буде продаватися в Китаї у чорному, синьому та білому кольорах. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Загалом Vivo Z5x SD712 Edition виглядає справді непогано, незважаючи на те, що цей смартфон, по факту, вийшов ще рік назад (зараз просто оновили чіпсет). Він загалом коштує досить небагато, при цьому пропонуючи хороший дизайн, характеристики та автономність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.