HTC Desire 20 Pro офіційно підтверджений надійним джерелом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HTC повинна випустити найближчим часом новий середньобюджетний смартфон Desire 20 Pro. Смартфон фігурує під модельним номером MQ9J100. Тайвань повинен стати першим ринком, на якому вийде цей смартфон, оскільки він пройшов сертифікацію Національної комунікаційної комісії. Ключові характеристики стали відомі з консолі Google Play. Згідно з інсайдерською інформацією, Desire 20 Pro повинен вийти або в цьому, або в наступному місяці. Перед офіційним випуском Desire 20 Pro пройшов сертифікацію Bluetooth SIG та Wi-Fi Alliance. 

Підтримка Bluetooth 5.0 в HTC 2Q9J100 підтвердилась сертифікаційним списком Bluetooth SIG. З іншої сторони, сертифікація Wi-Fi підтвердила, що новий смартфон HTC буде працювати на операційній системі Android 10 та матиме підтримку дводіапазонного Wi-Fi.

HTC Desire 20 Pro був помічений в Geekbench у квітні. Звідти стало відомо, що смартфон буде працювати на чіпсеті Snapdragon 665, в парі з яким буде 6 ГБ оперативної пам’яті. Ця інформація підтвердилась інформацією з консолі Google Play. Смартфон буде оснащений дисплеєм FullHD+. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схематичні зображення смартфона з’явилась ще раніше, і з них стало відомо, що смартфон буде оснащений дисплеєм з вирізом під фронтальну камеру у верхньому лівому куті дисплея. Точний розмір дисплея поки невідомий. Смартфон отримає основну квадрокамеру та сканер відбитків пальців на задній панелі. 

HTC може випустити звичайну версію Desire 20 на тій самій презентації, на якій покажуть Desire Pro. Витоки інформації також кажуть про те, що компанія також збирається випустити смартфон з підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління вже наступного місяця.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.