iPhone 11 Pro Max програв Redmi K30 Pro по найважливішому показнику

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагманський сегмент ринку смартфонів хоч і єдиний, але в ньому знаходяться моделі значно різняться за вартістю. Припустимо, Redmi K30 Pro аж в цілих три рази дешевше iPhone 11 Pro Max. Різниця за якості, помітите ви, і можливо виявитеся праві, адже «яблучні» гаджети славляться саме цим. Однак, крім топової збірки, хотілося б щоб і по продуктивності смартфон виявляв себе гідно, але не тут-то було. Відомий блогер TechNick практичним методом порівняв продуктивність китайського та американського флагманів.

Варто зауважити, що iPhone 11 Pro «під кришкою» оснащений 3-гігабайтами оперативної пам’яті, тоді як Redmi K30 Pro має 8 Гб оперативної пам’яті. Чіпсети порівнюваних апаратів – Apple A13 Bionic і Snapdragon 865 відповідно.

 

У першому раунді тестів блогер порівняв швидкість запуску обох смартфонів, де K30 Pro відразу ж вибився в лідери. На дисплеї iPhone 11 Pro Max висвітилося вікно блокування через 25 секунд, тоді як «китаєць» запустився за 16.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У другому раунді вимірювалася швидкість роботи додатків і ігор. Найбільш примітним на даному етапі стало порівняння швидкості запуску фронтальної камери. Незважаючи на те, що в Redmi K30 Pro використовується висувний модуль, це не завадило йому виграти в цій частині батла. Та й взагалі, більшість софта швидше запускалося на Redmi K30 Pro. iPhone 11 Pro швидше працює з більш ресурсоємними додатками, що при 3 ГБ оперативки вельми вражає.

Останній етап суперництва полягав у виведенні запущених додатків з трея. Лише тільки тут iPhone 11 Pro помітно обставив Redmi K30 Pro, вигравши раунд з рахунком 2: 7. Загальний результат тесту: 23:15 на користь флагмана Xiaomi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.