Найбільш незвичайний в світі смартфон з дивним екраном оцінили в 500 доларів

На популярному краудфандінговому сервісі Indiegogo почався збір коштів на виробництво смартфона під назвою Brandeis Prometheus. За словами творців, вони готуються випустити найбільш незвичайний телефон в світі з 7-вугільним дисплеєм, екстремальним дизайном і флагманськими технічними характеристиками.

Пристрій дійсно виглядає вельми оригінально і володіє пристойною технічною начинкою. Втім, найбільше дивує його ціна – за базову версію Brandeis Prometheus творці просять лише 500 доларів США. Зрозуміло, при такій ціні не варто дивуватися і тому факту, що з перших же днів публікації заявки розробникам вдалося зібрати вже 230 000 доларів, хоча спочатку вони планували залучити лише 30 000.

Зовнішній вигляд смартфона дивує не менше: 7-кутний дисплей, повністю повторює лінії такого ж хитромудрого корпусу, при цьому екран загнутий по богам і має діагональ 6,5 дюймів з роздільною здатністю QHD + і частотою розгортки 120 Гц. Дактилоскопічний сканер розташований під екраном. Працює Brandeis Prometheus на SoC Snapdragon 865 і має 12 гігабайт оперативної і 512 гігабайт постійної пам’яті. Основна камера гаджета скомпонована за все з двох датчиків по формулі 108 + 48 Мп. Фронтальна камера також має значну дозвіл в 40 Мп. Оригінальним виявилося і оформлення блоку камер у вигляді 8-вугільного кільця спалаху, яке включає в себе відразу 8 світлодіодів.

У смартфоні присутній стандартний 3,5-міліметровий роз’єм для навушників, слот для двох СІМ-карт і карти пам’яті. Рамка корпусу Brandeis Prometheus виготовлена ​​з нержавіючої сталі, а дисплей покритий сапфіровим склом. Більш того, апарат має захист від вологи і пилу за стандартом IP68. Автономність гаджета забезпечує вбудована АКБ ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 65 Вт. Є в моделі і вбудований блок бездротової зарядки потужністю 40 Вт. Нарешті, гаджет буде поставлятися з попередньо встановленою ОС Android 10, при цьому виробник гарантує 2 роки оновлень системи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.