Стала відома дата презентації Galaxy Fold 2 і Galaxy Note 20

Презентація серій Galaxy Note і Galaxy Fold традиційно проходить на спеціальному заході Samsung Unpacked в третьому кварталі року. Цього разу, через важку обстановку в світі Samsung доведеться перейти в онлайн-формат. Сьогодні ми дізналися точну дату заходу.

За даними корейського сайту Donga презентація запланована на 5 серпня. Пройде вона в форматі онлайн.

Samsung Galaxy Note 20

Нові подробиці про прийдешній флагман з серії Note від Samsung з’являються щодня. Інсайдер @OnLeaks навіть ділився рендерами новинки, а інші джерела розкрили велику частину характеристик. Смартфон отримає 6,9-дюймові WQHD + AMOLED екран з частотою оновлення 120 Гц. Ззаду варто очікувати побачити потрійну камеру, правда точної інформації про її конфігурації поки немає, хоча чутки про 108 МП основному, 12 МП ультраширококутни і 13 МП телефото модулі виглядають правдоподібно.

Samsung Galaxy Fold 2

Про Galaxy Fold 2 інформації не так багато. Ми тільки знаємо, що він отримає виконаний за технологією UTG 7,59 “основний екран з роздільною здатністю 2213 на 1689 пікселів, частота оновлення якого складе 120 Гц. Джерела повідомляють про підтримку S Pen. Масове виробництво новинки вже почалося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.