Honor представив нову версію найпопулярнішого смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Honor на хвилі популярності Honor 30S повідомив про швидкий вихід на території Китаю нової версії смартфона, яка оснащена 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті.

Дана версія Honor 30S надійде в продаж в Піднебесній вже 9 червня і буде пропонуватися за ціною близько 295 доларів. Потенційним покупцям на вибір запропонують три кольори: Die Yu Cui, Die Fei White і Magic Night Black.

Нагадаємо, два місяці тому були випущені дві версії Honor 30S, які пропонуються з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ флеш-пам’яті за 340 доларів і з 8 Гб оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті за 380 доларів. Honor 30S виявився неймовірно популярним смартфоном. За 1 секунду було продано смартфонів на 14,4 млн доларів. Honor 30S став найбільш продаваним смартфоном на декількох популярних майданчиках, включаючи Jingdong.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, смартфон Honor 30S побудований на базі однокристальної системи Kirin 820, він отримав екран діагоналлю 6,5 дюйма, який характеризується підтримкою HDR10 +, акумулятор ємністю 4000 мА · год, підтримку швидкої зарядки потужністю 40 Вт, а також квадрокамеру дозволом 64 Мп.

Чжао Мін (Zhao Ming), президент Honor, раніше заявив, що смартфон користується величезною популярністю, перевершив всі очікування Honor і встановив відразу кілька рекордів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.