Telegram для Android, iOS і macOS оновився до версії 6.2. Що нового?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мессенджер Telegram оновився до версії 6.2. Апдейт доступний для платформ Android, iOS і macOS. Додано безліч нових функцій. Оновили фоторедактор, який дозволяє поліпшувати якість фотографій і додавати на них малюнки, стікери і текст. Тепер він дозволяє обробляти відео та розміщувати анімовані стікери на відеозаписах і фотографіях.

Редактор відеозаписів автоматично покращує якість зображення, вручну відрегульовує яскравість, насиченість та інші параметри, а також можна накласти текст або додати малюнок.

При малюванні на фотографіях чи відеозаписах тепер можна збільшити масштаб, щоб точніше підправити собі макіяж або домалювати ідеальні вуса.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анімовані стікери тепер можна накласти на будь-яку фотографію або відеозапис. При цьому, якщо додати анімований стікер до фотографії, фотографія автоматично відправиться як GIF-анімація.

В панелі GIF з’явився новий розділ під назвою «Популярні». Також є розділи з добірками GIF по різних емоцій. Крім того, прискорили завантаження анімацій в панелі, щоб користувачі могли швидше знайти потрібну анімовану реакцію.

Будь-яку GIF-реакцію тепер можна зберегти в список недавно відправлених, затиснувши на ній палець. Стало простіше розкладати по папках канали та чати – зажимаємо палець на потрібному чаті в списку і вибираємо в яку папку його додати. Так само можна прибрати чат з папки.

Користувачів Android при відправці, редагуванні і видаленні повідомлень чекають нові плавні анімації. Крім того, оновлений відеоплеєр – кнопки і довгі описи тепер не заважають перегляду, а відео коротше 30 секунд автоматично відтворюються по колу.

Крім цього, оновили розділ для очищення непотрібних файлів (Установки> Дані і пам’ять> Використання пам’яті). Тепер переконатися, що програма не займає зайвого місця на пристрої, допоможе барвистий анімований інтерфейс.

За інтерфейсом для установки пароля двоетапної аутентифікації тепер наглядає мавпа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.