ZTE випустила LTE-версію Axon 11

gsmarena.com/zte_softlaunches_lteversion_of_its_axon_11_-news-43572.php

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше цього року компанія ZTE випустила середньобюджетний смартфон Axon 11 5G з чіпсетом Snapdragon 765G. Раніше, буквально минулого понеділка, компанія ZTE офіційно випустила більш доступний ZTE Axon 11 SE 5G, який працює на субфлагманському чіпсеті MediaTek Dimensity 800, і ці обидві моделі підтримують роботу в мережах п’ятого покоління. Зараз компанія ZTE випустила новий Axon 11, але на цей раз без підтримки 5G. 

ZTE Axon 11 4G вийшов на набагато більш бюджетному чіпсеті MediaTek Helio P70, але всі решта характеристики такі самі, як і в інших варіантах. Об’єм акумулятора, квадрокамери та розмір дисплея взагалі не відрізняються. Також варто зауважити, що чіпсет не підтримує високу частоту оновлення, а Quick Charge 4+ не буде через те, що це технологія конкурентного бренду Qualcomm. 

Axon 11 4G вже з’явився на сайті ZTE, але там поки немає повного списку характеристик. На сайті є лише інформація про AMOLED-дисплей, піддисплейний сканер відбитків пальців, дисплей зі загнутими гранями, а також такі самі габарити, як в 5G-варіантах. На XDA-Developers з’явилась інформація про те, що у версії 4G не буде бездротової зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент на сторінці ZTE є інформація лише про одний колір – чорний, і він повинен бути ексклюзивом для 4G-варіанту ZTE Axon. Скоріш за все, компанія ZTE буде продавати цей смартфон на тих ринках, на яких поки немає і найближчим часом не буде смартфонів з підтримкою 5G. Смартфон отримає селфі-камеру у краплеподібному вирізі з роздільною здатністю 20 МП, а основна квадрокамера складається з головного сенсора на 64 МП, ультраширокого на 8 МП, макро на 2 МП та датчика глибини на 2 МП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.