Визначено найбільш «витривалі» смартфони цього року

Визначено найбільш «витривалі» смартфони цього року
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Час автономної роботи – один з основних критеріїв при виборі смартфона. Виробники збільшують час роботи смартфонів без підзарядки з кожним новим поколінням, намагаючись по можливості випереджати конкурентів. Який із сучасних флагманських смартфонів найбільш «витривалий»? Фахівці видання PhoneArena задалися цим питанням, провели ряд тестів і з’ясували, який смартфон працює найдовше.

Визначено найбільш «витривалі» смартфони цього року

У тестуванні PhoneArena брали участь актуальні смартфони компаній Apple, Samsung, LG, OnePlus, Huawei та інших брендів. В рамках тестів на пристроях запускалися різні завдання, найбільш вимогливі до технічного оснащення. Кожен пристрій був однаково налаштований елементи яскравості виставлено ​​на ідентичний рівень, частота оновлення екрану встановлена ​​на 60 Гц.

Визначено найбільш «витривалі» смартфони цього року

У першому тесті смартфони випробовували інтернет. Довше за всіх протримався iPhone 11 Pro Max, який зумів пропрацювати 12 годин 54 хвилини. Слідом за ним фінішували флагманські смартфони Samsung: Galaxy S20 + (12 годин 40 хвилин) і Galaxy S20 Ultra 5G (12 годин 23 хвилини).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У другому тесті на смартфонах безперервно відтворювалося відео з YouTube. Повільніше всіх розрядився смартфон LG G8X, пропрацювавши 11 годин і 10 хвилин. Другу і третю сходинку з помітним відставанням зайняли Galaxy S20 Ultra 5G (10 годин 29 хвилин) і Galaxy S20 (10 годин 20 хвилин). Примітно, що нижче йдуть смартфони, які мали ще більше відставання. Galaxy S20 + пропрацював 9 годин 53 хвилини і він розташувався на четвертому місці . Замкнув п’ятірку OnePlus 8 – 9 годин 37 хвилин.

У заключному тесті на смартфонах запускалися ігри. В ігровому режимі найдовше пропрацював OnePlus 8 Pro – 10 годин 33 хвилини. На другій сходинці розташувався OnePlus 8 – 10 годин 16 хвилин. Трійку замкнув Samsung Galaxy S20 Ultra 5G – 9 годин 12 хвилин.

Тестування показали, що найбільш «витривалі» смартфони прямо зараз це: OnePlus 8, OnePlus 8 Pro, Samsung Galaxy S20 + і Samsung Galaxy S20 Ultra 5G. iPhone 11 Pro Max відмінно показав себе при тесті в Мережі, але в інших тестах розрядився помітно швидше своїх опонентів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.