Чутки про камеру iPhone 13 з чотирма датчиками камер спростували

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер Джон Проссер поставив під сумнів витік від іншого інформатора, стверджуючи, що докладно описав компонування камери «iPhone 13», заявивши, що ймовірність цього макету в флагмані 2021 року дорівнює «0%»

28 травня один з інсайдерів, відомий як «Fudge», поділився в Твіттері зображенням, що демонструє запланований дизайн камери «iPhone 13». Замість того, щоб використовувати блок з трьома камерами, як це використовується в iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max, Фадж заявив, що Apple замість цього переключиться на пристрій з чотирма об’єктивами, з доданим LiDAR-модулем під самим виступом.

У відповідь на зображення Джон Проссер розмістив в Твіттері пост про те, що ілюстрація «не справжня» і що макет для «iPhone 13» або «12S» буде таким же, як і для «iPhone 12».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про камеру iPhone 13 з чотирма датчиками камер спростували

Фадж заявив, що «iPhone 13» матиме 64-мегапіксельну камеру з об’єктивом з 1-кратним оптичним і 6-кратним цифровим зумом, 40-мегапіксельний телеоб’єктив з 3-5-кратним оптичним і 15-20-кратним цифровим зумом, 40 мегапіксельну надшироку камеру з 0,25-кратним «оптичний зворотним зумом» і 40-мегапіксельну анаморфну лінзуа зі співвідношенням 2,1:1.

Якщо це правда, це буде означати значне збільшення роздільної здатності для Apple, оскільки всі камери iPhone 11 Pro використовують 12-мегапіксельні сенсори.

Нинішні чутки про «iPhone 12» припускають, що він може успадкувати датчик LiDAR від iPad Pro четвертого покоління. Також було запропоновано поліпшити модуль камери з великими датчиками і змінами в елементах камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.