Рекламні фото розкрили особливості неанонсованого Vivo X50

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo розгорнула масштабну рекламну кампанію, присвячену новому смартфону Vivo X50, який, за заявою виробника, є найтоншим смартфоном з підтримкою 5G з представлених на ринку.

Фотографії демонструються, з яким розмахом смартфон Vivo X50 рекламується у себе на батьківщині. Його величезні зображення і логотипи виводяться на фасади будівель і на мостах, так що їх видно з дуже великої відстані.

Нагадаємо, товщина корпусу Vivo X50 становить всього 7,49 мм, причому це з урахуванням блоку камери, який у лінійки претендує на звання унікальної. Смартфон отримав гігантську основну камеру, а також систему стабілізації зображення «мікро-хмара» (micro cloud). У камері реалізована нова система підвісу, яка дозволяє повертати датчик зображення на кут до 3 градусів в усіх напрямках, що в три рази перевищує можливості традиційної системи оптичної стабілізації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також відомо, що Vivo X50 оснащений плоским дисплеєм і квадрокамерою з головним датчиком зображення Samsung GN1. З іншого боку, Vivo X50 Pro запропонує більш технічно досконалу камеру, а також вигнутий екран.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.